Over Subox

Subox is een handels – en productie bedrijf van werkplekinrichtingen, met name van producten voor het overzichtelijk en bereikbaar opbergen van gereedschappen en onderdelen.

Ons werkgebied strekt zich van productie, assemblage en onderhoudswerkplaatsen tot magazijnen en opbergruimtes. Er wordt veel gebruik gemaakt van perfopaneel-producten zoals wand- of vrijstaande perfopanelen, kasten en karren. Uniek is de grote keuze aan ophangaccessoires van standaard 400 stuks. Bovendien wordt er bijna wekelijks wel een nieuwe uitvoering ontworpen en geproduceerd. Naast deze opbergsystemen worden ook hulpmiddelen als (al dan niet) in hoogte verstelbare werkbanken en fixtures voor assemblage en interne transportdoeleinden ontworpen en geproduceerd. De producten uit eigen fabriek worden aangeleverd met al dan niet aangepaste handelsproducten als verlichting en meubilair. Ook bieden we een breed assortiment aan visualisatie en presentatie materialen als informatie houders, whiteboards, magnetische tapeproducten en hefkolommen!

Geschiedenis

In april 1985 startte Subox Trading officieel met handel in gereedschapopberg systemen gebaseerd op geperforeerde staalplaat en ophangaccessoires. De perfo producten in vorm van wandpanelen, kasten en karren worden vooral geleverd aan productie- en onderhoudsbedrijven waar veel met handgereed-schappen wordt gewerkt. Spoedig bleek dat de markt behoefte had aan speciale afmetingen panelen, kasten en karren, speciale kleuren en werkbanken in speciale uitvoeringen. Intussen is Subox Trading uitgegroeid tot een volledige industriële werkplek- inrichter, die naast maatwerk in gereedschapberging en werkbanken ook fixtures, meerweg verpakkingen, bufferstations en instelbare werkstations levert compleet met alle benodigde accessoires. Het grootste gedeelte van deze producten wordt in nauw overleg met onze opdrachtgevers in eigen fabriek geproduceerd.