Schaduwstickers

Schaduwstickers
Schaduwstickers

Maak een keuze uit ons standaard schaduwstickerassortiment en stel uw eigen schaduwbord samen. Links in beeld, ziet u een lijst met actieve links naar de overzichten van de schaduwstickers. Klik op het door u gewenste gereedschap, of de gewenste toepassing en maak uw keuze uit ons enorme assortiment schaduwstickers!

Vermeld bij uw bestelling duidelijk het type gereedschap (eventueel met paginanummer), het stickernummer, het aantal stickers per stickernummer en de gewenste kleur.

Alle stickers zijn per stuk te bestellen. Bij bestelling onder € 100,00 (per bestelling, exclusief BTW, verpakking- en transportkosten) zijn wij genoodzaakt € 20,00 extra in rekening te brengen. De schaduwstickers worden per bestelling gesneden, derhalve is het niet mogelijk stickers te retourneren. (Ondanks dat de productgroep Schaduwstickers zich onder "standaard producten" bevindt, is hierop géén wederverkoopkorting van toepassing).

MAATWERK IS MOGELIJK!!

Indien gewenst kunnen wij, kosteloos de getoonde gereedschappen voor u spiegelen. Al onze stickers zijn in eigen beheer ontworpen, dus mocht u specifieke schaduwstickers wensen, dan is maatwerk mogelijk. Een schaduwsticker op maat kost € 6,80 per stuk gereedschap, volgens dezelfde leveringsvoorwaarden als de standaard schaduwstickers.

Alle Subox Schaduwstickerontwerpen zijn en blijven eigendom van Subox. Grafische bestanden worden niet meegeleverd.

Zijn er onduidelijkheden, of heeft u vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de e-mail bereiken. Twijfel niet!!